MOROTSKAKA

Åh vad jag vill baka den här morotskakan just nu, eller ska man säga tårtan? Det är cream cheese frosting mellan alla lager, måste testa den nu på lovet!

NO MORE PROJEKTARBETE

Äntligen klar med projektarbetet (nästan)! Har nu skrivit 14 texter och layoutat mer än dubbla antalet. Det enda som finns kvar att göra är att fixa de sista detaljerna på sista fansinet som publiseras på onsdag, sen är det "projektavslutning" på torsdag. Alla har verkligen varit jätteduktiga och klassen har nu sammanlagt skrivit mer än 400 texter!

BOOM


COLD


BROKEN BRIGHTS


UNWORTHINESS


UNWIND




COLOURS


VACKERT


TANKAR



Funderar ibland på om man borde skriva mer här? Vet inte hur jag ska göra. Lite ironiskt med tanke på att jag går sam-journalistik och borde föredra att uttrycka mig i skrift. Ventilera med ord. Istället uttrycker jag mig med bilder och musik. Det känns bättre på något sätt. Säkrare. Det blir mer abstrakt och folk kan tolka allt hur de vill. Jag vill inte att folk ska veta exakt vad jag gör eller tänker. Inte de som man inte står nära i alla fall. Och de som står nära delar jag inte heller med mig så mycket av mina tankar till. Inte för att jag inte vill. Det går bara inte. Det går inte att bara helt "out of the blue" berätta hur man känner och funderar på. 

Och nu blev det här plötsligt, ironiskt nog, ett ganska personligt inlägg. Men det jag ursprungligen försökte få fram var väl att jag vill och ska försöka skriva lite mer här.



Trasig

Margaret M. de Lange

Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten

Men du är inte trasig, behöver inte fixas

Har nu ätit min fjärde semla för i år

Och undrar om det blir fler...

Arno Rafael Minkkinen

A

RSS 2.0