Klanten Totte

Ganska kul att Totte nyss lekte med telefonsladden, fastnade i den och sprang iväg i panik så att hela sladden slets av från kontakten. Nu har vi bara en telefon.

When given a shake, a calm heart will brake


I had no illusions that I’d ever find a glimpse of summer’s heat waves in your eyes


Bedroom eyes

Har varit hemma några dagar nu med feber, halsont, nackspärr och samtidigt känt mig allmänt misshandlad. Men nu börjar det blir bättre. Tror jag. Blir nog att ta tag i daily life igen på fredag. Men som det är nu så ska jag bara sitta här och glo på datorn en stund till och samtidigt drömma om kladdkaka med glass.

Tidigare idag experimenterade jag med lite olja (hade inget smör) och bakade den äckligaste kladdkakan som jorden någonsin skådat. Fick missmodigt slänga alltihop direkt. Fast nu är jag rätt nöjd ändå med nötterna, chokladen och teet som mamma nyss kom upp och överraskade mig med!.



Where Friend rhymes with End - Ane Brun


Sometimes I feel like throwing my hands up in the air


In wonder steady go under


Wildfire


True story


Godnatt.


It's funny how we feel so much but don't say a word, we're screaming inside but we can't be heard - Wiz Khalifa


En thaikväll

Sitter och tittar igenom gamla bilder.
Råkade på dessa och kan inte låta bli att sakna alla mysiga Thailandkvällar!


Sockerberoende

Man måste vara allvarligt sockerberoende när man sitter och äter pepparkaksdeg med grädde.. Sitter och kollar på The Exorcism of Emily Rose och kände att jag bara var tvungen att leta efter något sött till filmen. Nu mår jag bara illa. Great.

RSS 2.0